03:50 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2019
Δυνάμεις των ΜΑΤ στην Αθήνα

Απαγορεύονται από αύριο οι συγκεντρώσεις λόγω του τελικού Κύπελλου

© Sputnik / Dmitriy Vinogradov
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Απαγορεύεται από αύριο Πέμπτη για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση από το απόγευμα της Πέμπτης έως τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας λόγω του τελικού Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Στην απαγόρευση των συγκεντρώσεων από αύριο έως την Κυριακή, στο κέντρο της Αθήνας, προχωρά η αστυνομία λόγω του τελικού Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν θα επιτραπεί για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, από τις 18:00 την Πέμπτη μέχρι και τις 06:00 την Κυριακή.

Το συγκεκριμένο μέτρο αφορρά τις εξής οδούς: Μάρνη (από τη συμβολή της με οδό 28ης Οκτωβρίου), συνέχεια Καρόλου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αχιλλέως, αριστερά Κολωνού, αριστερά Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς), Πλατεία Ομονοίας, Σταδίου, αριστερά Εμμ. Μπενάκη, δεξιά Ακαδημίας, αριστερά Ζωοδόχου Πηγής, αριστερά Ανδρέα Μεταξά, αριστερά Εμμ. Μπενάκ, δεξιά Σόλωνος, αριστερά Θεμιστοκλέους, δεξιά Ακαδημίας, Πλατεία Κάνιγγος, Χαλκοκονδύλη, δεξιά 28ης Οκτωβρίου (μέχρι τη συμβολή με Μάρνη).

Tags:
απαγόρευση, συγκεντρώσεις, αστυνομία, Τελικός Κυπέλλου, Αθήνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK