19:31 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ενώπιον του δικαστηρίου, για να απολογηθεί, βρέθηκε σήμερα ο βασικός κατηγορούμενος για την πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Ότι ο Μάριος ζεις και είναι στο εξωτερικό υποστήριξε στην απολογία του ο βασικός κατηγορούμενος στη δίκη της υπόθεσης απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου

Ο βασικός κατηγορούμενος που στην προηγούμενη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών δεν εμφανίστηκε για να απολογηθεί επικαλούμενος λόγους υγείας, ισχυρίστηκε ότι ο Μάριος βρίσκεται στην Ολλανδία ή στην Αμερική, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το anikolouli.gr

«Ουδέποτε έκανα κάποια παραβατική πράξη. Ήμουν οδηγός ασφαλείας για 52 χρόνια και δεν έχω κάνει κανένα αδίκημα», είπε, αναφέροντας ότι ο ίδιος απλώς εξυπηρετούσε την οικογένεια της μητέρας του θύματος.

Περιέγραψε τον Μάριο σαν ένα νέο που ξενυχτούσε και γυρνούσε ξημερώματα, λέγοντας πως το 2011 είχε τσακωθεί με τη μητέρα και τη γιαγιά του όσο βρίσκονταν οικογενειακώς στη Μάνη και είχε εξαφανιστεί και πάλι για ένα διάστημα.

Για το επίμαχο βράδυ της εξαφάνισης, ανέφερε πως ο Μάριος  μπήκε σε ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW με κάποιους γνωστούς του και πως του ζήτησε να συναντήσει έναν ακόμη κατηγορούμενο στο Τροκαντερό. Για τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο είπε πως τηλεφώνησε με δική του πρωτοβουλία στη μητέρα του θύματος, καθώς εκείνος δεν είχε σκοπό να κάνει κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τους δικαστές για συγκεκριμένα συμβάντα που αναφέρονται στη δικογραφία για εκείνη τη νύχτα, αρνήθηκε τα πάντα. 

Για την ημέρα της σύλληψης του, είπε: «Ξαφνικά έγινε. Έμεινα στη ΓΑΔΑ σαράντα τρεις μέρες. Ο πρώτος μου δικηγόρος μου είχε συστήσει να πω πως έχω συσκευές παρακολούθησης… Εγώ ποτέ δεν πίστεψα πως ο Μάριος και η Βαρβάρα δεν συναντιούνται…  Ορκίζομαι, ότι ο Μάριος όπως ο ίδιος μου είχε πει το 2009, είναι στην Ολλανδία ή στην Αμερική. Δεν ήθελε να παρουσιαστεί στον στρατό…».

Ενώ και στη συνέχεια της απολογίας του, επέμεινε: «Όχι δυσάρεστα για τον Μάριο! Ο Μάριος είναι στην Ολλανδία ή στην Αμερική!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάριος Παπαγεωργίου αγνοείται από το 2012 και σύμφωνα με τα στοιχεία, τα οποία έχουν οι Αρχές, απήχθη και να δολοφονήθηκε στη συνέχεια από συμμορία με «εγκέφαλο» οικογενειακό του φίλο. Η σορός του Μάριου δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.

Tags:
εφετείο, κατηγορούμενος, εξαφάνιση, δολοφονία, Δικαιοσύνη, Μάριος Παπαγεωργίου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK