09:30 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με τις εξαγγελίες του, εξαπέλυσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Σε 24ωρη πανελλαδική, πανυγεινομική απεργία στις 16 Μαΐου, με συγκέντρωση στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και πορεία προς το υπουργείο Υγείας, γνωστοποίησε ότι προχωρά η ΠΟΕΔΗΝ.

Παράλληλα εξαπολύει επίθεση αναφορικά με τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες. 

«Τσάκισε μισθούς, συντάξεις, έβαλε ένα σκασμό φόρους, διέλυσε τα κοινωνικά αγαθά, τη δημόσια υγεία και τώρα έρχεται να «μας δουλέψει» με «ένα ξεροκόματο» που μας ρίχνει», επισημαίνει μεταξύ άλλων.

«Απωλέσαμε άνω του 40% των εισοδημάτων στα χρόνια των Μνημονίων. Οι νεοδιόριστοι Νοσηλευτές Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης λαμβάνουν μισθό 640 ευρώ το μήνα που δεν φτάνουν ούτε για το νοίκι του σπιτιού τους. Δεν μας εντάσσουν στα ΒΑΕ. Οι συνταξιούχοι συνάδελφοι περιμένουν δύο χρόνια να εκδοθούν οι συντάξεις. Τώρα εξετάζονται οι αιτήσεις συνταξιοδότησης που έχουν υποβληθεί τον Απρίλιο του 2017. Ζουν με μια μικρή προκαταβολή της σύνταξης», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Tags:
ΠΟΕΔΗΝ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK