08:32 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 40
Βρείτε μας

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εμφανίζεται σε νέο προεκλογικό σποτ να παίρνει «κυριολεκτικά» την καθαριότητα στα χέρια του και να τα βάζει με ασυνείδητο οδηγό που «τόλμησε» να πετάξει σκουπίδια στον δρόμο!

«Η πόλη αυτή θα καθαρίσει», δεσμεύεται ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, σε ένα νέο προεκλογικό σποτ που ανάρτησε στο YouTube.

Στο σύντομο βίντεο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εμφανίζεται να βοηθάει υπάλληλο να «καθαρίσει» έναν δρόμο από τα σκουπίδια και να ξεσπάσει στον «ασυνείδητο οδηγό» που τόλμησε να «πετάξει» τα απορρίμματα από το παράθυρο του αυτοκίνητου.

Στη συνέχεια, ο κ. Ψωμιάδης πλησιάζει την κάμερα και δηλώνει ότι θα αναλάβει προσωπικά τον τομέα της καθαριότητας στη Θεσσαλονίκη.

«Η εικόνα αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Στην πόλη αυτή θα μπούνε κανόνες και τάξη. Προσωπικά αναλαμβάνω τον τομέα της καθαριότητος. Η Θεσσαλονίκη θα καθαρίσει, θα λάμψει, θα γίνει ανθρώπινη. Με την αγάπη, την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας», λέει ο κ. Ψωμιάδης.

Tags:
προεκλογική εκστρατεία, εκλογές 2019, αυτοδιοικητικές εκλογές, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, καθαρισμός, σκουπίδια, εκλογές, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK