04:58 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εντοπιστούν οι προμηθευτές των λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Σε αποθήκη με λαθραία τσιγάρα είχαν μετατρέψει σπίτι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τέσσερα άτομα τα οποία και συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση του ΣΔΟΕ.

Όπως ανακοινώθηκε, υπάλληλοι του Τμήματος Ναρκωτικών - Όπλων και Λοιπών Ελεγχόμενων Προϊόντων της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Μακεδονίας του ΣΔΟΕ, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, διενήργησαν έρευνα σε κατοικία σε περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Η έρευνα, η οποία έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν: 170.740 τεμάχια λαθραίων τσιγάρων διαφόρων τύπων και 160 συσκευασίες καπνού. Οι αναλογούντες δασμοί και φόροι εκτιμώνται σε 35.490 ευρώ.  Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, αλλοδαποί υπήκοοι. Εναντίον τους σχηματίσθηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Στην επιχείρηση συνέδραμε η Κινητή Ομάδα Ελέγχου του Α΄ Τελωνείου Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ. Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εντοπιστούν οι προμηθευτές των λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Tags:
λαθραία τσιγάρα, ΣΔΟΕ, Θεσσαλονίκη, σύλληψη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK