21:46 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Απέρριψε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του Βόλου το νέο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας. Ο καταδικασμένος τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη, έχει ξεκινήσει απεργία πείνας.

Με το υπ΄αριθμόν 93/2019 βούλευμα, ομόφωνα οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών του Βόλου, υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση και για δεύτερη φορά έκριναν ότι ο πολυισοβίτης της 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας, δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου για να του χορηγηθεί άδεια, σύμφωνα με το ethnos.gr.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, καταδικασμένος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, πραγματοποιεί απεργία πείνας και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο του Βόλου, διαμαρτυρόμενος για την απόρριψη και του προηγούμενου αιτήματος χορήγησης άδειας από τις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις ολιγοήμερες άδειες που έχουν δοθεί κατά καιρούς στον Δημήτρη Κουφοντίνα, έχουν εκφραστεί έντονες αντιδράσεις από πολιτικούς, θύματα της τρομοκρατικής δράσης της 17 Νοέμβρη και τις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Tags:
φυλακές, άδεια, 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK