01:07 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ομόφωνα οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών του Βόλου, υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση και για δεύτερη φορά έκριναν ότι ο πολυισοβίτης της 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουβοντίνας, δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου για να του χορηγηθεί άδεια.

Κατάληψη πραγματοποιεί ομάδα ατόμων στα γραφεία της εφημερίδα «Αυγή» για να διαμαρτυρηθούν για μη χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Για ακόμα μια φορά ο πολιτικός κρατούμενος Δημήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται στο επίκεντρο των κατασταλτικών μεθοδεύσεων της δικαστικής και πολιτικής εξουσίας. Για δεύτερη φορά, ο εισαγγελέας έθεσε βέτο στην απόφαση του Συμβουλίου Φυλακής για τη χορήγηση στον Δ. Κουφοντίνα της κανονικής άδειας που δικαιούται» αναφέρουν μεταξύ άλλων σε κείμενό τους που αναρτήθηκε στο site της Αυγής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις ολιγοήμερες άδειες που έχουν δοθεί κατά καιρούς στον Δημήτρη Κουφοντίνα, έχουν εκφραστεί έντονες αντιδράσεις από πολιτικούς, θύματα της τρομοκρατικής δράσης της 17 Νοέμβρη και τις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών του Βόλου, υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση και για δεύτερη φορά έκριναν ότι ο πολυισοβίτης της 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουβοντίνας, δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου για να του χορηγηθεί άδεια.

Σχετικά:

Κουφοντίνας για νοσοκομείο Βόλου: Απάνθρωπη μεταχείριση, είμαι δίπλα στο νεκροτομείο
Απορρίφθηκε το αίτημα άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα
Tags:
φυλακή, 17 Νοέμβρη, άδεια, Δημήτρης Κουφοντίνας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK