14:38 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Εργαζόμενος σε εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων στην Κοζάνη εντόπισε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση. Στο σημείο κλήθηκαν οι αρμόδιες αρχές που μετέφεραν το πτώμα στη Θεσσαλονίκη για εργαστηριακές αναλύσεις.

Πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση βρέθηκε σε μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στην Κοζάνη. Συγκεκριμένα, επρόκειτο για μέρος ανθρωπίνου σώματος που εντοπίστηκε στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας διαλογής των απορριμμάτων.

Ο εργαζόμενος που εντόπισε το μακάβριο εύρημα ενημέρωσε τον προϊστάμενο μηχανικό λειτουργίας και αμέσως σήμανε συναγερμός. Στο εργοστάσιο έφτασε κλιμάκιο της ασφάλειας Κοζάνης, ο ιατροδικαστής και συνεργείο του ΕΚΑΒ, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ.

Το πτώμα μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για εργαστηριακές αναλύσεις. Απ' αυτές θα εξακριβωθεί εάν πρόκειται για άνδρα η γυναίκα.

Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουν από το εργοστάσιο να εντοπίσουν από ποια περιοχή μπορεί να προέρχεται το πτώμα, ελέγχοντας τα φορτηγά της εταιρίας, όπως δήλωσε ο Δημοσθένης Μαυρίδης, γενικός διευθυντής της ΔΙΑΔΥΜΑ (Διαχείριση Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.). 

Tags:
εργοστάσιο, σκουπίδια, απορρίμματα, πτώμα, ΕΚΑΒ, Ελληνική Αστυνομία, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK