00:34 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Άγνωστοι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στα Εξάρχεια, καθώς εκείνοι αναζητούσαν υπόπτους. Η ομάδα αγνώστων όταν αντιλήφθηκε την παρουσία της αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να εκσφενδονίζει αντικείμενα.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σήμερα το απόγευμα στα Εξάρχεια, μετά από επίθεση αγνώστων, στη διάρκεια καταδίωξης απο αστυνομικούς μιας μηχανής που είχε κριθεί ύποπτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το ant1news.gr, όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί, με δύο μηχανές καταδίωκαν τους επιβαίνοντες σε μια μηχανή που είχε κριθεί ως ύποπτοι.

Οι καταδιωκόμενοι, ενώ είχαν φτάσει στην περιοχή των Εξαρχείων, στην οδό Ζαϊμη εγκατέλειψαν την μηχανή και άρχισαν να τρέχουν στους γύρω δρόμους, προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο απο τους αστυνομικούς.

Οι δύο απο τους ένστολους σταμάτησαν με τη μηχανή τους στο σημείο όπου οι νεαροί είχαν εγκαταλείψει το δικό τους δίκυκλο, ενώ οι συνάδελφοι τους συνέχισαν το κυνηγητό για να ελέγξουν τους υπόπτους.

Οι αλλοδαποί κινήθηκαν προς το κένρο των Εξαρχείων, ενώ ομάδες νεαρών από τα Εξάρχεια, στη θέα των αστυνομικών συγκεντρώθηκαν και άρχισαν να εκσφενδονίζουν αντικείμενα προς το μέρος τους, τραυματίζοντας τον έναν εξ αυτών.

Ο ειδικός φρουρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας για την αποκατάσταση της τάξης και τον εντοπισμό των δύο αλλοδαπών, αλλά και εκείνων που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

Tags:
αστυνομία, αστυνομικός, Εξάρχεια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK