06:15 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
0 0 0
Βρείτε μας

Τα απειλητικά συνθήματα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη ενόχλησαν όλο τον κόσμο, τόνισε. «Όπως όταν ο Κουφοντίνας έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και έκανε τουρισμό στα σημεία που ο ίδιος δολοφονούσε. Πάρα πολύς κόσμος εξοργίστηκε».

Μήνυμα ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, ο Κουφοντίνας να εκβιάζει δέκα εκατομμύρια Έλληνες, τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία, έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με αφορμή το ζήτημα με την άδεια στον εκτελεστή της 17 Νοέμβρη και την απεργία πείνας.

Μιλώντας στον ANT1 αναφέρθηκε και στα απειλητικά συνθήματα που γράφτηκαν στα Ιωάννινα εναντίον της Ντόρας Μπακογιάννη σχολιάζοντας ότι «προφανώς και με κάνει τρελό» αυτή η ενέργεια, η οποία, πρόσθεσε, «ενοχλεί όλον τον κόσμο. Όπως όταν ο Κουφοντίνας έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και έκανε τουρισμό στα σημεία που ο ίδιος δολοφονούσε. Πάρα πολύς κόσμος εξοργίστηκε».

Ο υποψήφιος στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 ανέφερε ότι «η συνεργασία, η συνεννόηση, η συναίνεση είναι στο DNA της αυτοδιοίκησης» και γι' αυτό, όπως είπε, η ομάδα του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» είναι η πλέον υπερκομματική και πολυσυλλεκτική που έχει ποτέ δοκιμαστεί στην Αθήνα.

Τόνισε επίσης ότι «στην Αυτοδιοίκηση κρίνεσαι από το άμεσο, το απτό και το μετρήσιμο αποτέλεσμα, από τίποτα άλλο» αναφέροντας χαρακτηριστικά παραδείγματα δημοτών που συνάντησε τους προηγούμενους μήνες στις γειτονιές της πόλης και οι οποίοι, όπως είπε, θέλουν φως, καθαριότητα, πράσινο, ασφάλεια και γι' αυτό «ο Δήμος πρέπει να είναι δίπλα τους».

Θέμα:
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)

Σχετικά:

Κουφοντίνας για απόρριψη άδειας: Λειτούργησαν ως πρωτοδίκες εμφυλίου
Εισαγγελική παρέμβαση για τα συνθήματα κατά της Μπακογιάννη στα Ιωάννινα
Tags:
Δημήτρης Κουφοντίνας, αυτοδιοικητικές εκλογές, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, δήμος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK