23:01 05 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

«Ανεπιθύμητο» στη Ναύπακτο χαρακτηρίζει τον Αμερικανό πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ, ένα πανό που αναρτήθηκε στο λιμάνι της πόλης από το ΚΚΕ που σημειώνει ότι η επίσκεψή του «μόνο εθιμοτυπική δεν είναι».

Πανό που χαρακτηρίζει «ανεπιθύμητο» στη Ναύπακτο τον Αμερικανό πρέσβη αναρτήθηκε στο λιμάνι της πόλης εν όψει της επίσκεψης του Τζέφρι Πάιατ.

«Πάιατ. Κοράκι πολέμου. Ανεπιθύμητος στη Ναύπακτο» αναφέρει το πανό του ΚΚΕ που φιγουράρει στο λιμάνι της Ναυπάκτου.

Η τοπική οργάνωση του ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή της, χαρακτηρίζει τον Αμερικανό πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ, «μακελάρη της Ουκρανίας» και «διαμεσολαβητή των ΝΑΤΟικών σφαγέων» και επισημαίνει ότι η επίσκεψη στη Ναύπακτο δεν είναι εθιμοτυπική.

«Είναι ανεπιθύμητος στην πόλη μας ο μακελάρης της Ουκρανίας, ο διαμεσολαβητής των ΝΑΤΟικών σφαγέων Τζέφρι Πάιατ», σημειώνει η Κ.Ο. Ναυπάκτου του ΚΚΕ, προσθέτοντας ότι «η επίσκεψή του μόνο εθιμοτυπική δεν είναι».

Πανό κατά του Τζέφρι Πάιατ στη Ναύπακτο
© Φωτογραφία : 902.gr
Πανό κατά του Τζέφρι Πάιατ στη Ναύπακτο

«Τα "επενδυτικά σχέδια" και τις συμφωνίες που κάνει στις συναντήσεις του ανά την Ελλάδα, μοναδικοί κερδισμένοι θα βγουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι και τα ενεργειακά μονοπώλια, αφού στις προτεραιότητες της κυβέρνησης όχι μόνο δεν έχει θέση το αίτημα για φθηνή Ενέργεια για το λαό, αλλά και τα όποια ανταποδοτικά οφέλη (…) δεν αφορούν τα λαϊκά στρώματα», προστίθεται στην ανακοίνωση που δημοσιεύεται στο 902.gr.

Η οργάνωση επιτίθεται στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι «έχει μετατρέψει όλη την ελληνική επικράτεια σε μια τεράστια βάση του ΝΑΤΟ» και «ξεπλένει με τον πιο άθλιο τρόπο τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό». Στρέφει τα βέλη της, όμως, και κατά της δημοτικής αρχής διότι «συμβάλει στον εξωραϊσμό της αμερικάνικης ιμπεριαλιστικής πολιτικής και στα εγκλήματά της».

«Μάλλον ξεκίνησε επίσημα το πρόγραμμα του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών στην Ελλάδα για να μειωθεί ο "αντιαμερικανισμός" και "αντιΝΑΤΟισμός"», παρατηρεί η κομμουνιστική οργάνωση.

Υπενθυμίζει τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία και τονίζει ότι «ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ συνεχίζουν τη "βρώμικη δουλειά" σε βάρος των λαών».

«Καμία εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ — ΝΑΤΟ — ΕΕ. Έξω οι βάσεις και τα ορμητήρια θανάτου από τη χώρα μας», τονίζει η οργάνωση και καλεί σε στήριξη του ΚΚΕ.

Tags:
πρέσβης, ΝΑΤΟ, ΚΚΕ, Τζέφρι Πάιατ, ΗΠΑ, Ναύπακτος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK