22:55 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Από το Masterchef 3 αποχώρησε ο Χρήστος Μπάρκας, ο παίκτης που έγινε γνωστός κι ως «Κρατς», γεγονός που προκάλεσε την οργή των τηλεθεατών του διαγωνισμού στο Twitter.

Ο Χρήστος Μπάρκας δεν κατόρθωσε να βρεθεί στον τελικό του MasterChef 3 καθώς αποχώρησε από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο παίκτης που έγινε γνωστός στα social media ως «Κρατς» έχασε στη μαγειρική μονομαχία με τον Μανώλη Σαρρή.

Ωστόσο, τηλεθεατές εμφανίστηκαν άκρως ενοχλημένοι από την αποχώρηση και κατέφυγαν στα κοινωνικά δίκτυα και το Twitter για να διαμαρτυρηθούν. Πολλοί στάθηκαν στον χαρακτήρα του Χρήστου καθ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, ενώ άλλοι εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους για το γεγονός ότι η Σπυριδούλα βρίσκεται στον τελικό.

«Μόνο μπράβο για το ήθος σου Κρατς μας», έγραψε χρήστης του Twitter, ενώ άλλος σημείωσε ότι «μας έδειξες το ήθος σου την μεγαλοψυχία σου» και είσαι «ο νικητής του φετινού MasterChef».

​Άλλοι, πάλι, μίλησαν για «αδικία» και δήλωσαν ότι δεν θα παρακολουθήσουν καν τον τελικό του παιχνιδιού.

​Ορισμένοι, επιχείρησαν να αστειευτούν συγκρίνοντας το MasterChef με το Game of Thrones.

​Ούτε το μήνυμα του κριτή Λεωνίδα Κουτσόπουλου μπόρεσε να ηρεμήσει τους χρήστες. «Σε ευχαριστούμε Χρισταρα!!! Καλή δύναμη εκεί "έξω"!!! Υ. Γ. "θα μείνουμε άνθρωποι κι ας χάσουμε" (Γιάννης Αγγελάκας)», έγραψε ο κριτής του MasterChef.

​Άλλοι κάλεσαν τον κριτή να ζητήσει συγγνώμη, ενώ άλλοι επέμειναν ότι η απόφαση ήταν «απογοήτευση».

​Ένας χρήσης έφτασε να ζητήσει την γνώμη του διάσημου Βρετανού σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ, για το πιάτο που βρέθηκε στον τελικό. «Γεια σου Γκόρντον Ράμσεϊ. Αυτό είναι το πιάτο που έστειλε διαγωνιζόμενο του MasterChef κατευθείαν στον τελικό. Θα μπορούσαμε να έχουμε την άποψή σου γι' αυτό σε παρακαλώ;» ρώτησε ο χρήστης.

​Από τη μεριά του, τέλος, ο πρωταγωνιστής όλου αυτού εξέφρασε την αγάπη του σε όσους τον στήριξαν. «Ένα ευχαριστώ δεν φτάνει για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που μου δείξατε όλο αυτό τον καιρό, δεν πίστευα πόσους φίλους πλέον μπορεί να έχω εκεί έξω!» έγραψε ο Χρήστος Μπάρκας, συμπληρώνοντας ότι έφυγε από το MasterChef «καλύτερος μάγειρας με πολλές γνώσεις και εμπειρίες, γεμάτος από αγάπη και συναισθήματα».

Tags:
μαγειρική, αντιδράσεις, MasterChef, MasterChef Greece, Twitter, Star, Χρήστος Μπάρκας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK