15:46 04 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Χθες ομάδα αγνώστων έκανε έφοδο σε κτίριο στη Λεωφόρο Συγγρού, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση υποψηφίου του συνδυασμού του Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο Αθηναίων.

Προσπάθεια να διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία των κομμάτων, των πολιτικών και των αυτοδιοικητικών φορέων εν όψει ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά και για άλλους λόγους, καταλογίζει η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή τις χθεσινές επιθέσεις αγνώστων σε εκδήλωση της ΝΔ.

«Όμως κανείς δεν είναι σε θέση να μπορέσει να το καταφέρει αυτό. Η δημοκρατία δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται και συνεχίζει» προειδοποιεί σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Όσον αφορά στις ενέργειες της Αστυνομίας, είπε ότι «η Αστυνομία είχε, έχει και θα έχει σχέδια, τα οποία αντιμετωπίζουν συνολικά το θέμα», προσθέτοντας ότι «αυτά τα σχέδια τροποποιούνται με βάση τις μεταβολές που δημιουργούνται από το κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ομάδα αγνώστων έκανε έφοδο σε κτίριο στη Λεωφόρο Συγγρού, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση υποψηφίου του συνδυασμού του Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο Αθηναίων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, καθώς και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας και Όλγα Κεφαλογιάννη.

Tags:
Νέα Δημοκρατία, εισβολή, κουκουλοφόροι, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK