21:29 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Αστυνομική κορδέλα

Επίθεση σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της ΝΔ στο Ναύπλιο

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο αδερφός του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες. Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Προς το παρόν, παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα πίσω από την επίθεση.

Επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής έξω από το εκλογικό Κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλίου με τη Νέα Δημοκρατία, Παναγιώτη Αναγνωσταρά.

Συγκεκριμένα, δύο άγνωστοι άντρες επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές σε έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και στον αδερφό του.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είχε φύγει από το εκλογικό κέντρο μαζί με τον αδερφό του και περνούσε κάθετα την οδό Ασκληπιού, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν δύο άντρες από ένα σταματημένο βαν και του επιτέθηκαν.

Ο αδερφός του που τον συνόδευε, προσπάθησε να τον υπερασπιστεί με αποτέλεσμα οι δράστες να επιτεθούν και σε εκείνον.

Στη συνέχεια, οι δύο δράστες εισήλθαν ξανά στο βαν και εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο της επίθεσης έσπευσε άμεσα ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο anagnostis.org ο κ. Αναγνωσταράς σημείωσε ότι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του «υπέστη επίθεση».

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο αδερφός του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Προς το παρόν, παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα πίσω από την επίθεση.

Tags:
υποψήφιος, αστυνομικές αρχές, επίθεση, Νέα Δημοκρατία, Ναύπλιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK