22:23 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Περιπολικό της αστυνομίας

Νύχτα επιθέσεων σε γραφεία της ΝΔ και ΑΤΜ, σε 20 προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

© Φωτογραφία : Alexandros Michailidis / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πολλαπλές επιθέσεις πραγματοποίησαν άγνωστοι, τα ξημερώματα της Δευτέρας, με στόχους δύο γραφεία της ΝΔ, καθώς και ΑΤΜ τραπεζών, σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Σε 20 προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. με τις δύο να μετατρέπονται σε συλλήψεις.

Σε 20 προσαγωγές με τις δύο να μετατρέπονται σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, μετά από επιθέσεις αγνώστων σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και σε μηχανήματα ΑΤΜ, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι επιθέσεις στα γραφεία της ΝΔ σε Άλιμο και Νέα Ιωνία σημειώθηκαν στη 1:40. Και στα δύο περιστατικά, άγνωστοι έσπασαν τις τζαμαρίες και έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να υποστούν ζημιές τα γραφεία.

Την ίδια περίπου ώρα, σημειώθηκαν δυο εμπρηστικές επιθέσεις σε μηχανήματα ΑΤΜ, στη Γλυφάδα. Ακολούθησαν κι άλλες επιθέσεις σε ΑΤΜ σε Ζωγράφου και Πετράλωνα.

Η αστυνομία προχώρησε σε συνολικά 20 προσαγωγές, εκ των οποίων οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Σημειώνεται ότι τα δύο άτομα δεν συνελήφθησαν για τις επιθέσεις, αλλά επειδή ήταν αλλοδαποί δίχως να διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Tags:
προσαγωγές, επιθέσεις, συλλήψεις, ΑΤΜ, Ελληνική Αστυνομία, Νέα Δημοκρατία, Νέα Ιωνία, Αττική, Άλιμος, Αθήνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK