01:37 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στα σημεία έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ η κυκλοφορία διεκόπη στην οδό Πατησίων. H ένταση στην ΑΣΟΕΕ ξεκίνησε όταν ομάδα ατόμων βγήκε από χώρους του πανεπιστημίου και πυρπόλησε κάδους.

Φωτιές σε κάδους απορριμμάτων πέριξ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), στην Πολυτεχνειούπολη, αλλά και στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, άναψαν άγνωστοι μετά το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τις οποίες επικαλείται η ΕΡΤ, η ένταση στην ΑΣΟΕΕ ξεκίνησε όταν ομάδα ατόμων βγήκε χώρους του πανεπιστημίου και πυρπόλησε κάδους.

Στα σημεία έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την πυροσβεστική, οι φωτιές στους κάδους σε Πολυτεχνειούπολη και Γεωπονικό Πανεπιστήμιο τέθηκαν υπό έλεγχο.

Σε ό,τι αφορά την οδό Πατησίων, η κυκλοφορία διεκόπη στο ύψος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθιστώντας δυσκολότερη την επέμβαση της πυροσβεστικής.

Tags:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Πολυτεχνείο, πυροσβέστης, πυροσβέστες, Πυροσβεστική, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ΑΣΟΕΕ, Πατησίων, κάδος σκουπιδιών, κάδος απορριμάτων, πυρκαγιά, φωτιά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK