15:02 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Ανάληψη μετρητών από ATM

Πιστώνεται η 13η σύνταξη σε 7.700 πρώην δημοσίους υπαλλήλους με προσωρινή σύνταξη

© Φωτογραφία : Alexandros Michailidis / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στην πίστωση της 13ης σύνταξης σε πρώην δημοσίους υπαλλήλους με προσωρινή σύνταξη θα προχωρήσει σήμερα το υπουργείο Εργασίας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Πιστώνεται σήμερα η 13η σύνταξη στους λογαριασμούς 7.700 πρώην δημοσίων υπαλλήλων που λαμβάνουν προσωρινή σύνταξη από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας.

Όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, η συγκεκριμένη κατηγορία συνταξιούχων δεν είχε λάβει την Παρασκευή 17/5 την 13η σύνταξη, η οποία τους καταβάλλεται σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή, το υπουργείο Εργασίας έκανε γνωστό ότι θα πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων η 13η σύνταξη, νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Σημειώνετα, ακόμημ ότι η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) έχει ανακοινώσει ότι οι συντάξεις του μηνός Ιουνίου θα καταβληθούν νωρίτερα στους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τους λοιπούς συναφείς φορείς και το Δημόσιο.

Η καταβολή των συντάξεων θα γίνει την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 και στους συνταξιούχους που προέρχονται από τους πρώην φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, την Τρίτη 28 Μαΐου 2019.

Tags:
Συνταξιούχοι, 13η σύνταξη, Υπουργείο Εργασίας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK