04:55 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Αντί να ολοκληρώσουν την μεταγωγή των κρατουμένων, οι αστυνομικοί τους  μετέφεραν σε νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχαν καταπιεί δεκάδες σακουλάκια με κάνναβη.

Δύο έγκλειστους φυλακών, ηλικίας 45 και 25 ετών, συνέλαβαν αστυνομικοί της ασφάλειας Πατρών, καθώς επιχείρησαν να μεταφέρουν ποσότητα ναρκωτικών στη φυλακή με τη μέθοδο της κατάποσης. Είχαν καταπιεί συνολικά 121 συσκευασίες κάνναβης.

Η αστυνομία, αξιοποιώντας σχετική πληροφορία, αντί να ολοκληρώσει την μεταγωγή των δύο ανδρών, σύμφωνα με το astynomia.gr, τους μετέφερε σε νοσηλευτικό ίδρυμα για ιατρικές εξετάσεις, όπου και διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν ναρκωτικά.

Κατά την παραμονή των δυο κρατουμένων σε νοσοκομείο της Πάτρας, ο 45χρονος απέβαλλε από τον οργανισμό του 106 συνολικά συσκευασίες ναρκωτικών, με τη μορφή σφαιριδίων, που περιείχαν 180 γραμμάρια κάνναβης, ενώ ο 25χρονος απέβαλλε 15 συνολικά συσκευασίες ναρκωτικών, με τη μορφή σφαιριδίων, που περιείχαν 22 γραμμάρια κάνναβης.

Συσκευασίες κάνναβης
Συσκευασίες κάνναβης

Οι δράστες αφού υποβλήθηκαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις επανήλθαν στις φυλακές, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Tags:
κρατούμενοι, μεταγωγή, νοσοκομείο, φυλακές, αστυνομία, κάνναβη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK