10:36 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τα δρομολόγια της ιστορικής αμαξοστοιχίας είχαν διακοπεί από τον Απρίλιο, κατόπιν έντονων φαινομένων κατολισθήσεων στην κοινότητα της Κάτω Ζαχλωρούς.

Την επαναλειτουργία του ιστορικού «Οδοντωτού» ανακοίνωσε ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), μετά την ολοκλήρωση των πολυήμερων εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης.

Η απόφαση ελήφθη κατόπιν επιτόπιας επιθεώρησης μηχανικού του δήμου Καλαβρύτων, ο οποίος διαπίστωσε τη δυνατότητα επανέναρξης της λειτουργίας της αμαξοστοιχίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι σχετικές εργασίες ξεκίνησαν τον Απρίλιο, έπειτα από έντονα φαινόμενα κατολισθήσεων στην κοινότητα της Κάτω Ζαχλωρούς.

Η ανακοίνωση του ΟΣΕ

Μετά τις πρόσφατες εργασίες αποκατάστασης του Δήμου Καλαβρύτων και τη σχετική ενημέρωση από τον εργολήπτη Μηχανικό του Δήμου, ο ΟΣΕ σήμερα 22-5-2019 επιθεώρησε με αμαξοστοιχία έργων την κατάσταση της σιδ/κης γραμμής και διαπίστωσε τη δυνατότητα επανέναρξης λειτουργίας του Οδοντωτού

Κατόπιν των ανωτέρω αίρεται η απαγόρευση σιδ/κης κυκλοφορίας, η οποία θα γίνεται εφεξής με την παρουσία στελέχους του τοπικού τμήματος συντήρησης γραμμής στο θάλαμο μηχανοδήγησης με ιδιαιτέρα προσεκτική διέλευση των συρμών.

Σχετικά:

Κατέρρευσε κτήριο σε αποθήκες του ΟΣΕ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης (Βίντεο)
Αμαξοστοιχία του ΟΣΕ παρέσυρε και σκότωσε δύο άτομα στην Αλεξανδρούπουλη
Tags:
κατολισθήσεις, έργα, διακοπή κυκλοφορίας, αμαξοστοιχίες, τρένο, ΟΣΕ, Καλάβρυτα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK