01:39 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 03
Βρείτε μας

Ο τουρίστας ανήρτησε στο Tripadvisor φωτογραφία της απόδειξης, σύμφωνα με την οποία έξι μπύρες κόστισαν 150 ευρώ, μία αμίτα ντομάτας 18 ευρώ και δύο νερά μόλις... 17,80 ευρώ.

«Ξινή» βγήκε σ' έναν Αμερικανό τουρίστα η επιλογή του να επισκεφτεί γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου, καθώς κλήθηκε να βάλει… πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Σύμφωνα με φωτογραφία που ανάρτησε στο Tripadvisor, ο συνολικός λογαριασμός ανερχόταν σε 836,20 ευρώ για τρεις σαλάτες «σίζαρ», έξι μερίδες καλαμάρι, έξι μπύρες, δύο μπουκάλια νερό και… μία αμίτα ντομάτας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα καλαμάρια στοίχισαν το ιλιγγιώδες ποσό των 591 ευρώ, ενώ οι έξι μπύρες κόστισαν 150 ευρώ.

Όσον αφορά τα δύο νερά, ο Αμερικανός χρειάστηκε να καταβάλλει 17,80 ευρώ, μόλις 0,20 ευρώ λιγότερα από την τιμή της αμίτας.

Φωτογραφία από απόδειξη εστιατορίου στη Μύκονο
© Φωτογραφία : Tripadvisor
Φωτογραφία από απόδειξη εστιατορίου στη Μύκονο

Μάλιστα, αντίστοιχα παράπονα έχουν υποβληθεί και από άλλους τουρίστες.

Είναι ενδεικτικό ότι ένας δεύτερος χρήστης του Tripadvisor ανήρτησε απόδειξη από το ίδιο κατάστημα, σύμφωνα με την οποία ο ελληνικός καφές στοιχίζει 10 ευρώ και η sprite… 15 ευρώ.

Φωτογραφία από απόδειξη εστιατορίου στη Μύκονο
© Φωτογραφία : Tripadvisor
Φωτογραφία από απόδειξη εστιατορίου στη Μύκονο

Από την πλευρά του, η διεύθυνση του εστιατορίου έχει απαντήσει σε μερικά από τα παράπονα των πελατών (σ.σ. όχι, όμως, στα δύο προαναφερθέντα).

«Ο κατάλογος των τιμών είναι λεπτομερής και ακριβής. (…) Δεν μεταχειριζόμαστε τους τουρίστες διαφορετικά από τους ντόπιους. Δεν κάνουμε διακρίσεις» έχει γράψει σε μία από τις αρνητικές κριτικές.

Απάντηση έχει δώσει σ' ακόμη έναν τουρίστα, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε τόσο για τις τιμές, όσο και για το προσωπικό του καταστήματος.

«Οι τιμές είναι, όπως αναγράφονται. Είναι ξεκάθαρες στον τιμοκατάλογο. Θα ήθελα, όμως, να εξηγήσετε λίγο παραπάνω τον ισχυρισμό σας περί "απρόθυμου προσωπικού". Είμαι μπερδεμένος επειδή οι σερβιτόροι μας είναι διαθέσιμοι για τον κάθε πελάτη, όποτε τους ζητηθεί».

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η αξιολόγηση του εστιατορίου στο Tripadvisor είναι αρκετά υψηλή (4*), με τις «εξαιρετικές» κριτικές να αποτελούν την πλειοψηφία των σχολίων (σ.σ. 522 σε σύνολο 845).

Σχετικά:

Στη Μύκονο η θαλαμηγός των 280 εκατ. ευρώ του εμίρη του Ντουμπάι (βίντεο)
Σορός άνδρα βρέθηκε στη Μύκονο
Η Ειρήνη Στεριανού απαντά για το βίντεο από τη Μύκονο: «Ήμουν με το αγόρι μου»
Πώς μπέρδεψε την Κροατία με την Ελλάδα και τη Μύκονο εξήγησε ο Ραμί
POS συνδεδεμένα με... Ελβετία βρήκαν στη Μύκονο οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ
Tags:
εστιατόριο, φαγητό, τιμή, τουρίστες, TripAdvisor, Μύκονος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK