10:46 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας όπου παρέμενε νοσηλευόμενος ο καταδικασμένος τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη Δημήτρης Κουφοντίνας που την περασμένη εβδομάδα σταμάτησε την απεργία πείνας.

Σε κανονικό θάλαμο νοσηλείας του πρώτου ορόφου του Νοσοκομείου Βόλου μεταφέρθηκε ο πολυισοβίτης της 17 Νοέμβρη Δημήτρης Κουφοντίνας που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά από επιπλοκές που είχε παρουσιάσει στην υγεία του λόγω της απεργίας πείνας, όπως μεταδίδει το magnesianews.gr.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας σταμάτησε την απεργία πείνας από την στιγμή που η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναίρεσε την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου Βόλου που ήταν αντίθετο με την άδεια του και δέχθηκε την παροχή πέραν την ηλεκτρολυτών και σταδιακά τροφής.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη ο Δημήτρης Κουφοντίνας αποφάσισε να σταματήσει την απεργία πείνας μετά από 21 ημέρες «αποδεχόμενος ότι οι κρίσεις στις οποίες προχώρησε το ΣΤ' Τμήμα του Αρείου Πάγου αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για την κατοχύρωση του δικαιώματος στην άδεια για όλους τους κρατούμενους, καθώς είναι κρίσεις που αφορούν τόσο στη συνδρομή των τυπικών όσο και των ουσιαστικών προϋποθέσεων για την πρόσβαση στην άσκηση του δικαιώματος».

Σχετικά:

Σταματάει την απεργία πείνας ο Κουφοντίνας
Tags:
νοσηλεία, εντατική, φυλακές, απεργία πείνας, τρομοκρατία, 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK