10:07 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Νοσοκομείο

Εκτός κινδύνου η 8χρονη που είχε δεχτεί αδέσποτη σφαίρα το Πάσχα

© Φωτογραφία : SOOC / Paleologos Nick
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

«Θα γίνει σήμερα επανέλεγχος από τους νευρολόγους του Νοσοκομείου προκειμένου να τροποποιηθεί η φαρμακευτική αγωγή. Εκτιμούμε ότι έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο ζωής χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι περί της προγνώσεως».

Δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο η ζωή της οκτάχρονης Αλεξίας, που χθες βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της από αδέσποτη σφαίρα την Κυριακή του Πάσχα.

Η νεότερη ανακοίνωση του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» αναφέρει, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ότι «η ασθενής Σ.Α. από 24ώρου νοσηλεύεται πλέον εκτός της Μονάδος Εντατικής θεραπείας σε Χειρουργικό Τμήμα. Είναι απύρετη, δεν επικοινωνεί, αλλά έχει ανοικτούς τους οφθαλμούς, κινεί τα άκρα ομότιμα και προφέρει ήχους. Δεν παρουσιάζει σημεία ή συμπτώματα ενδοκρανίου υπερτάσεως και υποβάλλεται σε φυσιοθεραπεία. Θα γίνει σήμερα επανέλεγχος από τους νευρολόγους του Νοσοκομείου προκειμένου να τροποποιηθεί η φαρμακευτική αγωγή. Εκτιμούμε ότι έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο ζωής χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι περί της προγνώσεως».

Το κορίτσι έπαιζε την Κυριακή του Πάσχα στην αυλή του σπιτιού του, μαζί με τα δύο μεγαλύτερα αδερφάκια του όταν το χτύπησε η σφαίρα και έπεσε αναίσθητο.

Tags:
Θήβα, Πάσχα, γιατροί, παιδί, σφαίρα, Νοσοκομείο Παίδων
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK