08:56 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στο ντιμπέιτ μεταξύ Κώστα Μπακογιάννη και Νάσου Ηλιόπουλου, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηναίων δεν έχασαν την ευκαιρία να αστειευτούν με αναφορά σε συναυλία του καλοκαιριού στην Αθήνα.

Το δικαίωμα μιας απευθείας ερώτησης ο ένας προς τον άλλο, είχαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και Νάσος Ηλιόπουλος, στο μεταξύ τους ντιμπέιτ στην ΕΡΤ εν όψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών.

Στο πλαίσιο αυτό, οι δύο υποψήφιοι εμφανίστηκαν πιο χαλαροί και με διάθεση για χιούμορ.

Έτσι ο κ. Ηλιόπουλος απευθυνόμενος προς τον κ. Μπακογιάννη του είπε ότι καθώς «δεν πιστεύει» ότι θα σπάσει την παράδοση και θα απαντήσει για τους υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο του, «δεν θα κάνει αυτή την ερώτηση και θα ρωτήσω εάν περιμένεις κάποια συναυλία να δεις το καλοκαίρι».

Ο κ. Μπακογιάννης είπε ότι θα ξεκινήσει με το «εύκολο» σκέλος της ερώτησης και απάντησε ότι θα πάει στον Μίλτο Πασχαλίδη, στις 7 Ιουνίου.

«Μίλτο Πασχαλίδη, 7 Ιουνίου, είναι και τα γενέθλια του 12χρονου γιου μου. Aν θες πάμε παρέα», είπε ο κ. Μπακογιάννης πριν απαντήσει στο άλλο σκέλος του ερωτήματος.

Tags:
συναυλία, δημοτικές εκλογές αποτελέσματα, δημοτικές εκλογές, δήμος Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος, Κώστας Μπακογιάννης, Αθήνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK