01:59 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
0 0 0
Βρείτε μας

Μέτρα για τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η αστυνομία. Σε κινητοποίηση οι Αρχές για την κυκλοφορία των οχημάτων. Τα μέτρα αναπτύσσονται σταδιακά από σήμερα έως και 3 Ιουνίου.

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια εφαρμόζει η αστυνομίες, για την περίοδο των επαναληπτικών Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών στις 2 Ιουνίου 2019.

Ο σχεδιασμός των μέτρων, όπως σημειώνεται, εντάσσεται στο πλαίσιο ειδικότερων εντολών και κατευθύνσεων για αυξημένη παρουσία και δραστηριοποίηση των Υπηρεσιών Τροχαίας, ώστε να συμβάλλουν στη διαμόρφωση συνθηκών ομαλής και ασφαλούς οδικής κυκλοφορίας και διευκόλυνσης των πολιτών στις μετακινήσεις τους, καθώς επίσης και στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Τα μέτρα αναπτύσσονται σταδιακά από σήμερα 31 Μαΐου έως και 3 Ιουνίου και θα κλιμακωθούν – κορυφωθούν τις ώρες - ημέρες μαζικής εξόδου-εισόδου των οχημάτων, από και προς τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε με μέριμνα της Διεύθυνσης Τροχαίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και περιλαμβάνει τις βασικές κατευθύνσεις για την ανάπτυξη των μέτρων σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, καθώς και τις επιμέρους παρεμβάσεις, με βάση τα τοπικά προβλήματα και τις ιδιαίτερες κυκλοφοριακές συνθήκες που επικρατούν, ανά ευρύτερη περιοχή ή περιφέρεια.

Παράλληλα, ο σχεδιασμός προβλέπει τη διάθεση των αναγκαίων πόρων για την υλοποίηση των μέτρων, καθώς και τον απαιτούμενο συντονισμό και εποπτεία των εμπλεκομένων Υπηρεσιών, προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, θα διατεθεί σταδιακά το σύνολο του διαθέσιμου προσωπικού της Τροχαίας καθώς και μεγάλος αριθμός περιπολικών, μοτοσικλετών και συμβατικών οχημάτων με τον ανάλογο εξοπλισμό.

Θέμα:
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
Tags:
δημοτικές εκλογές αποτελέσματα, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, αυτοδιοικητικές εκλογές, περιφερειακές εκλογές, δημοτικές εκλογές, εκλογές 2019, εκλογές
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK