02:26 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
0 0 0
Βρείτε μας

«Η μαγεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι ότι σου δίνει την ευκαιρία να είσαι αποτελεσματικός για έναν πολύ απλό λόγο. Γιατί μπορείς να ακούς και να μιλάς με τους ανθρώπους στη γειτονιά τους, στην καθημερινότητά τους».

Με κατοίκους και εργαζόμενους στο Γκύζη συνομίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ολοκληρώνοντας τις επισκέψεις σε συνοικίες της Αθήνας, ενόψει του β' γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών την Κυριακή.

Ο κ. Μπακογιάννης κάλεσε τους πολίτες να πάνε στις κάλπες και με τη συμμετοχή τους να πάρουν την τύχη της Αθήνας στα χέρια τους.

«Η μαγεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι ότι σου δίνει την ευκαιρία να είσαι αποτελεσματικός για έναν πολύ απλό λόγο. Γιατί μπορείς να ακούς και να μιλάς με τους ανθρώπους στη γειτονιά τους, στην καθημερινότητά τους. Να ακούς, να βλέπεις και να επιστρέφεις με λύσεις. Και να το κάνεις πολλές φορές. Για ακόμη μία φορά και για πολλές στο μέλλον, στου Γκύζη. Για την πόλη που οι άνθρωποί της γίνονται ομάδα, υπάρχει μόνο μία κατεύθυνση. "Ψηλά!"» τόνισε μετά την επίσκεψη στου Γκύζη.

Θέμα:
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
Tags:
δημοτικές εκλογές αποτελέσματα, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, αυτοδιοικητικές εκλογές, δημοτικές εκλογές, εκλογές 2019, εκλογές, Κώστας Μπακογιάννης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK