02:38 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη προχωρά η Τροχαία, λίγο πριν την παράδοση τμήματος της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος. Τα μέτρα θα ισχύσουν μέχρι το βράδυ του Σαββάτου.

Προσωρινές ρυθμίσεις της κυκλοφορίας θα εφαρμόσει η Τροχαία στην Παραλιακή.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πρόκειται να λάβουν χώρα από σήμερα το βράδυ στις 10:00 μ.μ., λόγω του πλήρους αποκλεισμού ολόκληρης της νέας Παραλιακής μετά τον Α/Κ Κηφισού προς Γλυφάδα, εν όψει της παράδοσης τμήματος της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος

Η κυκλοφορία, σύμφωνα με τις οδηγίες του σχεδίου της Τροχαίας, θα εκτρέπεται από σήμερα, στις 10:00 μ.μ. έως αύριο το πρωί (8:00 π.μ.).

Από το Σάββατο το πρωί (8:00 π.μ.) πρόκειται να υπάρξει σταδιακή αποκατάσταση κυκλοφορίας με τουλάχιστον ένα ρεύμα από Λαμία και ένα από Πειραιά έως την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας στις 10:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας.

Πρόκειται για μια προσωρινή αναστάτωση εν όψει της παράδοσης ενός μεγάλου έργου, υπερτοπικής σημασίας, που αλλάζει ριζικά την όψη του παραλιακού μετώπου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής.

«Η πρώτη φάση της ανάπλασης του Φαληρικού όρμου, του μεγαλύτερου δημόσιου έργου σήμερα στην πατρίδα μας, που ταυτόχρονα απαλλάσσει τους πολίτες των Δήμων Μοσχάτου - Ταύρου και Καλλιθέας από την πλημμυρική απειλή, γίνεται σήμερα πραγματικότητα, με την παράδοση του πρώτου τμήματος της Λεωφόρου Ποσειδώνος», σημειώνεται.

Tags:
Ποσειδώνος, Τροχαία, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, δρόμος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK