09:31 02 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
0 0 0
Βρείτε μας

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», Κατερίνα Νοτοπούλου δεν τα κατάφερε στον δεύτερο γύρο των εκλογών αλλά άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα σήμερα.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Μαζί», άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα και κάλεσε τους Θεσσαλονικείς να προσέλθουν στην κάλπη.

«Το δικαίωμα της ψήφου είναι ιερό και υποχρέωση», τόνισε η κ. Νοτοπούλου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, και πρόσθεσε πως η παράταξή της έχει συγκροτήσει μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία που θα μάχεται για την υπεράσπιση όλων των δημοσίων αγαθών και του κοινωνικού συμφέροντος με τη δύναμη των 7 εδρών που μας έχουν απονείμει οι πολίτες.

«Προχωράμε μαζί, προχωράμε από κάθε βήμα, από κάθε θέση προκειμένου να προασπίσουμε αυτά γα τα οποία παλεύουμε, αυτά για τα οποία πιστεύουμε, αλλά και την απλή αναλογική με τον Κλεισθένη που έχουμε εισαγάγει», συμπλήρωσε η κ. Νοτοπούλου, ασκώντας το εκλογικό της δικαίωμα στις δημοτικές εκλογές.

Θέμα:
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
Tags:
δημοτικές εκλογές, δημοτικές εκλογές αποτελέσματα, ειδήσεις σήμερα, ειδήσεις, νέα, ψηφοφορία, περιφερειακές εκλογές, εκλογές 2019, εκλογές, αποτελέσματα εκλογών, αποτελέσματα, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, αυτοδιοικητικές εκλογές, Κατερίνα Νοτοπούλου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK