23:07 09 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε σήμερα και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο Δημοτικό Σχολείο Βραχιάς στη Θεσσαλονίκη.

Μήνυμα για συμμετοχή απέστειλε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, αφότου ψήφισε για τις δημοτικές εκλογές στη Βραχιά Θεσσαλονίκης.

«Σήμερα συμμετέχουμε, δεν απέχουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε ακόμα στον σημαντικό ρόλο των αυτοδιοικητικών εκλογών και υπογράμμισε πως δεν θα πρέπει να αφήνουμε τρίτους να καθορίζουν το μέλλον του τόπου.

«Δίνουμε με την ψήφο μας δύναμη στους περιφερειάρχες και τους δημάρχους για να διοικήσουν αποτελεσματικά, για να ενισχύσουν το ρόλο της Αυτοδιοίκησης, για να διεκδικήσουν για όλους εμάς, για να λύσουν τα προβλήματά μας. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια σταθερά στο δρόμο της συνεργασίας και με τους 38 δημάρχους, που οι συμπολίτες μας θα επιλέξουν. Δώστε τους ισχυρή εντολή, ώστε όλοι μαζί να δυναμώσουμε τη Μακεδονία».

Tags:
Δήμος Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Απόστολος Τζιτζικώστας, ψηφοφορία, περιφερειακές εκλογές αποτελέσματα, περιφερειακές εκλογές, νέα, ειδήσεις σήμερα, εκλογές 2019, ειδήσεις, εκλογές, δημοτικές εκλογές, δημοτικές εκλογές αποτελέσματα, αποτελέσματα εκλογών, αποτελέσματα, αυτοδιοικητικές εκλογές, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK