ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Όπως τονίζει η κ. Τουλουπάκη το ζήτημα των καταγγελιών του κ. Αγγελή έχει ήδη κριθεί υπέρ των θέσεων και ενεργειών της Εισαγγελίας Διαφθοράς και αναφέρεται σε «εργαλειοποίηση ΜΜΕ» προς εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Αποκατάσταση της αλήθειας για το δημοσίευμα περί των καταγγελιών του Αρεοπαγίτη Γιάννη Αγγελή όσον αφορά την υπόθεση της Novartis ζητά με εξώδικό της στις εφημερίδες «Πρώτο Θέμα» και «Άποψη» η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, ενώ χαρακτηρίζει το δημοσίευμα ψευδές.

Όπως τονίζει η κ. Τουλουπάκη, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, το ζήτημα των καταγγελιών του κ. Αγγελή έχει ήδη κριθεί υπέρ των θέσεων και ενεργειών της Εισαγγελίας Διαφθοράς και αναφέρεται σε «εργαλειοποίηση ΜΜΕ» προς εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Υποστηρίζει πως η κίνηση της με την αποστολή εξώδικου γίνεται για την προάσπιση των δικαιωμάτων της, ως ανεξάρτητης και αμερόληπτης εισαγγελικής, λειτουργού, τα οποία «ανερυθρίαστα και επαίσχυντα βάλλονται από συγκεκριμένους δημοσιογραφικούς κύκλους».

Σχετικά με το επίμαχο δημοσίευμα στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» με τίτλο «Έτσι έστησαν τη Novartis», η κ. Τουλουπάκη σχολιάζει ότι περιείχε «δήθεν “βάσιμες” καταγγελίες του τέως επόπτη Εισαγγελέως Διαφθοράς, αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή, αναφερόμενες σε επιστολή παραίτησής του ήδη από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, σχετικά με δήθεν παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης και κατάχρηση εξουσίας από δικαστικούς λειτουργούς (ήτοι από εμένα) στους χειρισμούς της υπόθεσης NOVARTIS».

Tags:
δημοσίευμα, εξώδικο, Novartis, Εισαγγελία Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK