22:21 05 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τα μηχανογραφικά δελτία για τις πανελλήνιες εξετάσεις αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, το οποίο θα προχωρήσει σε αναλυτική ενημέρωση για τη διαδικασία υποβολής.

Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, στον σύνδεσμο «Εξετάσεις», αναρτήθηκαν τα μηχανογραφικά δελτία για τις πανελλήνιες εξετάσεις του 2019.

Οι υποψήφιοι μπορούν να μελετήσουν ή και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό δελτίο που τους ενδιαφέρει.

Ειδικότερα, αναρτήθηκε το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2019 με τα 4 Επιστημονικά Πεδία, για τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και για τους υποψήφιους του 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, με τελευταίο έτος συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2018.

Επίσης, δημοσιεύθηκε το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2019 με τα 5 Επιστημονικά Πεδία, μόνο για το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, για τους  υποψήφιους που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2017.

Τέλος, αναρτήθηκε το μηχανογραφικό δελτίο ΕΠΑ.Λ. 2019 για τους υποψήφιους που  συμμετέχουν στις φετινές  Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑ.Λ. και για τους υποψήφιους του 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, με τελευταία έτη συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑ.Λ.  το 2017 και το 2018.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, για τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου, θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι εκκινούν αύριο Πέμπτη 6 Ιουνίου οι πανελλαδικές εξετάσεις, με τους υποψηφίους των επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ) να κάνουν την αρχή με το μάθημα των Νέων Ελληνικών.

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) θα εξεταστούν επίσης στη Νέα Ελληνική Γλώσσα. 

Σχετικά:

«Πρεμιέρα» στις πανελλαδικές εξετάσεις την Πέμπτη για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ
Πανελλήνιες 2019: Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων
Tags:
ΤΕΙ, ΑΕΙ, ΕΠΑΛ, Λύκειο, μαθητές, Υπουργείο Παιδείας, Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019, Πανελλήνιες 2019
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK