ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Επεισόδιο σημειώθηκε πριν τη συνέντευξη Τύπου του Πέτρου Τατούλη στην περιφέρεια Πελοποννήσου. Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε την αποχώρηση τοπικού ΜΜΕ με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς.

Άγριος καβγάς ξέσπασε πριν τη συνέντευξη Τύπου του απερχόμενου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, την Τετάρτη, μεταξύ της αντιπεριφερειάρχης Ντίνας Νικολάκο, και εκπροσώπου τοπικού μέσου ενημέρωσης.

Πριν φτάσει στην αίθουσα ο Πέτρος Τατούλης για τη συνέντευξη μετά τις περιφερειακές εκλογές 2019, τις οποίες έχασε από τον Παναγιώτη Νίκα, η κ. Νικολάκου ζήτησε την αποχώρηση του τηλεοπτικού σταθμού «Best».

«Η παράταξή μας θεωρεί ότι πρέπει να είναι σε εμπάργκο απέναντι σας και ο περιφερειάρχης μου ζήτησε να αποχωρήσετε», ακούστηκε να λέει η αντιπεριφερειάρχης στον εκπρόσωπο του σταθμού, κατηγορώντας τον ότι «μας υβρίζετε καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου» και πως αποκάλεσαν «καλτσοδέτες» δύο αντιπεριφερειάρχες.

Παρόλα αυτά, η ίδια συμπλήρωσε πως «εάν επιλέξετε να παραμείνετε, δεν έχουμε πρόβλημα».

Ακολούθησαν διαμαρτυρίες των δημοσιογράφων που βρίσκονταν στην αίθουσα και σύντομα η κατάσταση εκτραχύνθηκε με ανταλλαγή βαρύτατων κατηγοριών, προσωπικών επιθέσεων, αλλά και απειλές για χειροδικίες!

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε το arcadiaportal.gr:

Tags:
καβγάς, περιφερειάρχης, περιφερειακές εκλογές αποτελέσματα, περιφερειακές εκλογές, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, αυτοδιοικητικές εκλογές, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, Πελοπόννησος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK