19:33 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μετά από εργαστηριακές εξετάσεις, ο Δημήτρης Κουφοντίνας αποχώρησε από το νοσοκομείο, καθώς δεν κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Στα επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου μεταφέρθηκε το πρωί ο καταδικασμένος για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίνας.

Κατά τον τοπικό ιστότοπο thenewspaper.gr, ο Δημήτρης Κουφοντίνας αισθάνθηκε αδιαθεσία στις Φυλακές Κασσαβέτειας, όπου κρατείται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ίδιου ιστοτόπου, ο Δημήτρης Κουφοντίνας μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε αναπηρικό καροτσάκι.

Υποβλήθηκε σε αναλυτικές εργαστηριακές εξετάσεις για να κριθεί η περίπτωση νέας νοσηλείας του, ύστερα από την 21ημερη απεργία πείνας, η οποία ταλαιπώρησε την κατάσταση της υγείας του.

Τελικώς, μετά τις εργαστηριακές εξετάσεις, αποχώρησε από το νοσοκομείο, αφού δεν κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του και επέστρεψε στις Φυλακές Κασσαβέτειας.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας σταμάτησε την απεργία πείνας από την στιγμή που η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναίρεσε την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου Βόλου που ήταν αντίθετο με την άδεια του και δέχθηκε την παροχή πέραν την ηλεκτρολυτών και σταδιακά τροφής.

Σχετικά:

Εκτός εντατικής ο Δημήτρης Κουφοντίνας
Σταματάει την απεργία πείνας ο Κουφοντίνας
Κουφοντίνας: Έχει χάσει 12,5 κιλά, παρουσιάζει γενικευμένη αδυναμία λόγω απεργίας πείνας
Μπακογιάννης: Ο Κουφοντίνας εκβιάζει τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία
Κουφοντίνας για απόρριψη άδειας: Λειτούργησαν ως πρωτοδίκες εμφυλίου
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Δημήτρη Κουφοντίνα
Το αίτημα του Κουφοντίνα για άδεια θα επανεξεταστεί μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου
Tags:
απεργία πείνας, 17 Νοέμβρη, κρατούμενος, φυλακές, Βόλος, νοσοκομείο, Δημήτρης Κουφοντίνας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK