20:46 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου ζήτησε να κριθεί ένοχος ο βασικός κατηγορούμενος για την αρπαγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου. Έγγραφο που προκάλεσε αίσθηση παρουσιάστηκε στο δικαστήριο.

Την ενοχή του 73χρονου βασικού κατηγορούμενου για την αρπαγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου πρότεινε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, σήμερα, Τρίτη.

Η εισαγγελέας εμφανίστηκε πεπεισμένη ότι ο Μάριος Παπαγεωργίου δολοφονήθηκε από τον ίδιο και τους συνεργούς του.

Στην αγόρευσή της, μίλησε για αρπαγή μεθοδική και καλά προσχεδιασμένη και πρόσθεσε ότι ο ίδιος ο 73χρονος κατάφερε το θανατηφόρο πλήγμα στον Μάριο, πιθανότατα με τον πυροσβεστήρα του αυτοκινήτου, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ.

Η εισαγγελική λειτουργός είπε ότι ο δράστης ήθελε να πάρει τα χρήματα της οικογένειας. Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασκήσει ποινική δίωξη και σε άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Αίσθηση προκάλεσε, όμως, κι ένα έγγραφο που κατέθεσε πρώην συγκρατούμενη της συζύγου του 73χρονου βασικού κατηγορούμενου.

Στο έγγραφο, η πρώην συγκρατούμενη ισχυρίζεται ότι η σύζυγος του φερόμενου ως «εγκεφάλου» της είχε εκμυστηρευτεί ότι η απαγωγή του Μάριου έγινε με σκοπό τα λύτρα, ότι ο 26χρονος φοιτητής είχε δολοφονηθεί και πως η σορός του κάηκε σε περιοχή στο Άνω Διακοφτό Αχαΐας.

Tags:
εφετείο, δολοφονία, Δικαιοσύνη, δικαστήριο, Μάριος Παπαγεωργίου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK