02:45 12 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο περιβόητος κακοποιός διαφεύγει της σύλληψης από το 2009, όταν δραπέτευσε από τις φυλακές Κορυδαλλού, με τη βοήθεια ενός ελικοπτέρου. Εις βάρος του εκκρεμούν 33 καταδικαστικές αποφάσεις.

«Μία φυσιολογική Ζωή — Δράσεις και αποδράσεις ενός επικηρυγμένου» τιτλοφορείται το βιβλίο του Βασίλη Παλαιοκώστα, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μετά την «κινηματογραφική» του απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού, το 2009.

Ο καταζητούμενος κακοποιός, ο οποίος εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης, είναι επικηρυγμένος με το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Αυτό βέβαια, δεν τον εμπόδισε να περιγράψει με ακρίβεια όλα όσα έζησε και βίωσε, κατά τη διάρκεια της πολύχρονης εγκληματικής του πράξης:

Από τις ληστείες τραπεζών και την απαγωγή του βιομήχανου Γιώργου Μυλωνά, έως την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού το 2009, η οποία του προσέφερε παγκόσμια φήμη.

Εις βάρος του εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για την εκτέλεση 33 καταδικαστικών αποφάσεων, ενώ ο ίδιος βρίσκεται στις λίστες της Interpol, ανάμεσα στους πλέον καταζητούμενους κακοποιούς της Ευρώπης.

Σχετικά:

Απόδραση «αλά Παλαιοκώστα» για Γάλλο κατάδικο
Tags:
φυγάς, απαγωγή, ληστείες, απόδραση, φυλακές Κορυδαλλού, Ελληνική Αστυνομία, Κορυδαλλός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK