02:30 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Πανελλήνιες εξετάσεις 2019

Πανελλήνιες 2019: Σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ

© Φωτογραφία : George Vitsaras / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλήνιες 2019 για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων οι οποίοι εξετάζονται σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ).

Οι Πανελλήνιες 2019 συνεχίζονται σήμερα, Παρασκευή, με τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων να εξετάζονται σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Αναλυτικά, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάζονται στα Λατινικά. Οι μαθητές που έχουν επιλέξει Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών δοκιμάζονται στη Χημεία, ενώ οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής δίνουν εξετάσεις στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ).

Οι πανελλαδικές εξετάσεις 2019 για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων σε μαθήματα  Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού ολοκληρώνονται στις 18 Ιουνίου, με τη Βιολογία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας).

Θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα, από τις 21 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα εξεταστικά κέντρα για τα ειδικά μαθήματα. Όσοι υποψήφιοι το έχουν επιλέξει, θα εξεταστούν σε αγγλικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά. Επίσης σε ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο καθώς και σε μαθήματα μουσικής (αρμονία, κ.α.)

Δείτε εδώ αναλυτικά τα εξεταστικά κέντρα για τα ειδικά μαθήματα στις Πανελλήνιες 2019.

Tags:
εξετάσεις, μαθήματα, Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019, Πανελλήνιες 2019, Πανελλαδικές, Πανελλήνιες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK