ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 23
Βρείτε μας

Ο Κυριάκος Βελόπουλος «τράβηξε πάνω του» τα φώτα της δημοσιότητας όταν στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου κατόρθωσε να αποσπάσει δύο έδρες στο επόμενο ευρωκοινοβούλιο. Όμως, ο ηγέτης Ελληνικής λύσης κατάφερε να γίνει γνωστός και ως «τηλεπλασιέ».

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης κατάφερε να «χτίσει» επίσης όνομα στα τηλεπαράθυρα μικρών καναλιών, προωθώντας κάποια αμφιβόλου ποιότητος παραφαρμακευτικά σκευάσματα τα οποία ισχυριζόταν πως είχαν τις ικανότητες να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε προβλήματα όπως η κατάθλιψη και η άνοια.

​Αξέχαστες θα μείνουν δίχως αμφιβολία οι στιγμές που ο κ. Βελόπουλος στις ώρες που εξασφάλιζε σε μικρούς τηλεοπτικούς σταθμούς προωθούσε το περίφημο φάρμακο «τελοπόν». Όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, το εν λόγω φάρμακο, μαζί με βότανα, όπως το εκχύλισμα κουρκουμίνης, υποσχόταν ότι θα βοηθούσε τους αγοραστές του να ξεπεράσουν την άνοια, την κατάθλιψη και τον πόνο στη μέση!

​«Τελοπόν και τελειώστε με το πρόβλημα μαζί με τα βότανα. Τέρμα η κατάθλιψη και η άνοια» ανέφερε τότε στα τηλεπαράθυρα ο κ. Βελόπουλος.

Βέβαια, η κορύφωση όλων αυτών ήταν το γεγονός πως αν και καραφλός ο ίδιος, δεν δίσταζε να πουλά φάρμακο κατά της αλωπεκίασης για την «αναγέννηση των μαλλιών». 

Tags:
ευρωεκλογές 2019, κατάθλιψη, άνοια, ευρωεκλογές, Ελληνική Λύση, Κυριάκος Βελόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK