ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μπορεί οι υψηλές θερμοκρασίες να είναι αισθητές σε όλες πλέον τις περιοχές της Ελλάδας, ωστόσο το καλοκαίρι «αχνοφαίνεται» ακόμη αφού οι βροχές και οι καταιγίδες δεν λείπουν.

Αν και ο καιρός του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος ευνόησε κάποιους εκδρομείς, φαίνεται πως δεν έχει την ίδια διάθεση από σήμερα Τρίτη καθώς οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν για δέκατη ημέρα.

Οι βροχές και οι καταιγίδες δεν θα λείψουν από αρκετές περιοχές της χώρας ενώ θα εκδηλωθούν και χαλαζοπτώσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το meteo.gr, ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν και σήμερα κυρίως από το μεσημέρι και μετά.

Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν σε πολλά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, κυρίως κεντρικά, ανατολικά και βόρεια και κατά τόπους στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Μάλιστα, την εμφάνισή του θα κάνει και το χαλάζι, το οποίο τοπικά θα είναι μέτριου μεγέθους και θα εκδηλωθεί τις βραδινές ώρες στη Β. Ελλάδα και τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα έντονα.

Συγκεκριμένα χαλάζι είναι πιθανό να πέσει σε περιοχές της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας αλλά και στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

Πίνακας χαλαζόπτωσης
© Φωτογραφία : meteo.gr
Πίνακας χαλαζόπτωσης

Στις περιοχές όπου θα εκδηλωθούν καταιγίδες θα είναι και ο νομός Αττικής, κυρίως τα νότια, όπου τα φαινόμενα μπορεί πρόσκαιρα να είναι έντονα.

Tags:
χαλάζι, καταιγίδες, βροχές, πρόβλεψη καιρού, πρόγνωση καιρού, καιρός σήμερα, δελτίο καιρού, κακοκαιρία, καιρός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK