ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τα κυριότερα προβλήματα εντοπίζονται στη βορειοανατολική Αττική και ειδικότερα σε Παιανία, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Βριλήσσια, Αγία Παρασκευή και Χαλάνδρι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Προβλήματα κυρίως στα βορειοανατολικά προάστια προκάλεσε το νέο καλοκαιρινό μπουρίνι που έπληξε περιοχές της Αττικής το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 80 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, κυρίως από την Παιανία, την Παλλήνη, τα Γλυκά Νερά, τα Βριλήσσια, την Αγία Παρασκευή και το Χαλάνδρι.

Στις συγκεκριμένες περιοχές δημιουργήθηκαν προβλήματα και στην κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω συσσώρευσης υδάτων σε κεντρικούς δρόμους.

Χαμηλές ταχύτητες στην κυκλοφορία, ωστόσο, καταγράφονται και σε άλλες περιοχές της Αττικής, λόγω της βροχόπτωσης.

Σύμφωνα με την Τροχαία, αυξημένη είναι η κυκλοφορία στο καθοδικό ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, από τη Μεταμόρφωση έως τη Φιλαδέλφεια, στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από την Κατεχάκη έως τη Φιλοθέη, στα δύο ρεύματα της Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς και στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Παράλληλα, αυξημένη είναι η κίνηση και στην οδό Σταδίου, στη Βασιλίσσης Αμαλίας, στη Φιλελλήνων και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της Καλαμακίου στο ρεύμα προς Πειραιά.

Σχετικά:

Έντονα καιρικά φαινόμενα από το μεσημέρι στην Αττική
Καλοκαιρινό μπουρίνι στην Αττική, πλημμύρισαν δρόμοι στα Νότια Προάστια (Βίντεο)
Πάνω από 6.500 κεραυνοί την Τρίτη, άστατος ο καιρός και την Τετάρτη
Tags:
Πυροσβεστική, Τροχαία, Βριλήσσια, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Παιανία, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, κακοκαιρία, κυκλοφοριακά προβλήματα, προβλήματα κακοκαιρία, προβλήματα, Αττική, μπουρίνι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK