17:43 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Η Μάγδα Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Δίκη Χρυσής Αυγής: Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα όταν αντίκρισε τον Ρουπακιά

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένα περιστατικό συναισθηματικής φόρτισης της Μάγδας Φύσσα καταγράφηκε κατά στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Η μητέρα του Παύλου Φύσσα έβαλε τα κλάματα όταν αντίκρισε τον Γιώργο Ρουπακιά, βασικό κατηγορούμενο για τη δολοφονία του γιου της.

Η Μάγδα Φύσσα βγήκε για λίγο από την αίθουσα του δικαστηρίου όπου συνεχίζεται σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να ηρεμήσει, καθώς ταράχτηκε όταν αντίκρισε τον Γιώργο Ρουπακιά, βασικό κατηγορούμενο για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν οι απολογίες των κατηγορούμενων για την πολύκροτη δίκη. Ωστόσο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, δεν αποκλείεται οι απολογίες να καθυστερήσουν καθώς μέχρι τις 11:30 συνεχιζόταν ο σχολιασμός μαρτυρικών καταθέσεων.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τη δημόσια τηλεόραση, όταν ο Γιώργος Ρουπακιάς εισήλθε στην αίθουσα του δικαστηρίου και κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγκα, ταράχτηκε πολύ.

«Ταράχτηκε πολύ, άρχισε να κλαίει, σχεδόν κατέρρευσε», περιέγραψε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ. Όσοι βρίσκονταν κοντά της έσπευσαν να τη βοηθήσουν και να της δώσουν νερό.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου φέρεται να την ρώτησε εάν χρειάζεται βοήθεια ή εάν θέλει να εξέλθει από την αίθουσα προκειμένου να ηρεμήσει, πράγμα που έκανε.

Η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται σήμερα με 18 κατηγορούμενους να βρίσκονται σε εδώλιο για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τον Σεπτέμβριο του 2013.

Tags:
Δίκη της Χρυσής Αυγής, δικαστήριο, Παύλος Φύσσας, Μάγδα Φύσσα, Δικαιοσύνη, δίκη, Χρυσή Αυγή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK