21:28 04 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η επίθεση είχε γίνει στην περιοχή της παραλίας κοντά στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» ενώ οι νεαροί ενήργησαν, σύμφωνα με την αστυνομία , από κοινού ως ομάδα με διακριτούς ρόλους.

Στη σύλληψη των τριών από τους τέσσερις που έχουν ταυτοποιηθεί ως δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 22χρονου το 2018 στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Μετά από έρευνα μηνών, στελέχη της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ταυτοποίησαν τέσσερα άτομα ηλικίας 24, 22, 23  και 26 ετών που το πρωί της 12ης Ιουνίου 2018, επιτέθηκαν χρησιμοποιώντας βία καθώς και αιχμηρό και αμβλύ αντικείμενο κατά του νεαρού που ήταν τότε 21 ετών.

Η επίθεση είχε γίνει στην περιοχή της παραλίας κοντά στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» ενώ οι νεαροί ενήργησαν, σύμφωνα με την αστυνομία όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, από κοινού ως ομάδα με διακριτούς ρόλους.

Ο νεαρός με τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης.

Επικρατέστερο σενάριο είναι η επίθεση να έγινε για οπαδικές διαφορές.

Σε βάρος των τεσσάρων ατόμων εκδόθηκαν ισάριθμα εντάλματα σύλληψης από την Τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν οι τρεις ηλικίας 22, 23 και 26 ετών. 

Κατά των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.

Tags:
οπαδοί, μαχαίρι, επίθεση, Θεσσαλονίκη, ένταλμα σύλληψης, σύλληψη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK