ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

«Έρχεται πίτσα»: Μια καμπάνια της Dominos που υποσχόταν έκπτωση στις πίτσες το βράδυ των εκλογών με τη χρήση του hashtag «#erxetai_pizza» προκάλεσε έντονη συζήτηση στο Twitter, με την εταιρεία να διακόπτει την προωθητική ενέργεια.

Λίγες ώρες έμεινε ενεργή προωθητική ενέργεια της αλυσίδας Domino's Pizza, καθώς μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, η γνωστή πιτσαρία έσπευσε να αποσύρει την καμπάνια για τις εκλογές 2019.

Όλα ξεκίνησαν με ένα μήνυμα της Domino's Pizza, στο Twitter, το απόγευμα της Δευτέρας, που καλούσε τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου να χρησιμοποιούν το hashtag «#erxetai_pizza». Στο βίντεο που συνόδευε την ανάρτηση, αναγραφόταν το μήνυμα «έρχεται πίτσα και θα είναι μεγάλη».

​Η αλυσίδα υποσχόταν πως όσα περισσότερα μηνύματα γραφτούν με την επίμαχη φράση, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση θα έχουν οι πίτσες το βράδυ των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ωστόσο, το επίμαχο hashtag προκάλεσε την αντίδραση μερίδας των χρηστών του Twitter.

​Τελικά και μετά τις αντιδράσεις, η Domino's διέκοψε την προωθητική ενέργεια, δηλώνοντας ότι η χρήση του hashtag «πήρε λάθος τροπή», ενώ δεσμεύτηκε πως «ουδέποτε θα αναμειχθεί με πολιτικά θέματα».

​Με την απόσυρση της καμπάνιας «εξαφανίστηκε» και η αρχική ανάρτηση της Domino's. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες είχαν προλάβει να το καταγράψουν, με το Twitter να συνεχίζει να συζητά για την καμπάνια.

​Ορισμένοι χρήστες κατηγόρησαν την εταιρεία για την απόσυρση της καμπάνιας, ενώ άλλοι περιορίστηκαν να διασκεδάσουν με την όλη υπόθεση.

Tags:
Twitter, αντιδράσεις, διαφήμιση, καμπάνια, εκλογές 2019, εκλογές, πίτσα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK