12:46 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο φάκελος απομακρύνθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ Πατρών, οι οποίοι εισήλθαν στο κατάστημα με ειδικές στολές. Θα σταλεί στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς περιέχει.

Συναγερμός σήμανε την Τρίτη σε κοσμηματοπωλείο στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, όταν οι ιδιοκτήτες του διαπίστωσαν πως η αλληλογραφία τους περιλαμβάνει φάκελο με σκόνη, η οποία κρίθηκε ύποπτη.

Ο φάκελος, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, δεν είχε όνομα αποστολέα και έγραφε τη διεύθυνση του κοσμηματοπωλείου και το όνομα του ιδιοκτήτη, χωρίς να φαίνεται καθαρά η σφραγίδα του ταχυδρομείου.

Κατά το ίδιο μέσο, αρχικά ο φάκελος παραδόθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων με το οποίο υπάρχει συνωνυμία, ωστόσο μεταφέρθηκε εν συνεχεία στο κοσμηματοπωλείο.

Ο συναγερμός σήμανε μετά το μεσημέρι της Τρίτης, όταν οι ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου διαπίστωσαν ότι μέσα στον φάκελο υπήρχε δεύτερος, μικρότερος φάκελος, ο οποίος περιείχε σκόνη.

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος ενημέρωσαν την αστυνομία, ενώ ο χώρος αποκλείστηκε και στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΕΜΑΚ, οι οποίοι με ειδικές στολές απομάκρυναν τον φάκελο, σφραγίζοντάς τον.

Ο φάκελος θα σταλεί στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ οι ιδιοκτήτες επέστρεψαν στο σπίτι τους με την οδηγία εφόσον παρουσιάσουν οποιοδήποτε σύμπτωμα να μεταβούν αμέσως σε νοσοκομείο.

Ο παραλήπτης του φακέλου δήλωσε ότι δεν υποψιάζεται κάποιον, ούτε και έχει εχθρούς.

Σχετικά:

Δεύτερος ύποπτος φάκελος στη Θεσσαλονίκη
Συναγερμός στον Λευκό Οίκο για «ύποπτο» σακίδιο (Φωτογραφίες)
«Ύποπτο πακέτο» στον Λευκό Οίκο κινητοποίησε τις Αρχές, λήξη συναγερμού
Αναστάτωση στο Λονδίνο για ύποπτο αντικείμενο, λήξη συναγερμού σήμανε η αστυνομία
Tags:
σκόνη, φάκελος, κοσμηματοπωλείο, ΚΕΕΛΠΝΟ, Μεσσηνία, Κυπαρισσία, αστυνομία, ΕΛΑΣ, Ελληνική Αστυνομία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK