00:27 10 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής πρώην στέλεχος της Novartis ζητά το άνοιγμα του μοναδικού λογαριασμού που έχει στο εξωτερικό καθώς η κίνηση που έχει προσκομίσει δείχνει ότι τροφοδοτήθηκε μόνο με χρήματα κατατεθειμένα σε εγχώριες τράπεζες.

Την πλήρη αποδέσμευση του μοναδικού λογαριασμού του στο εξωτερικό ζητά το πρώην στέλεχος της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής μέσω του δικηγόρου του που κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου σχετική αναφορά.

Όπως υποστηρίζει ο Κωνσταντίνος Φρουζής μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για δωροδοκία ως προς την υπόθεση της Novartis έγινε δέσμευση του λογαριασμού.

Ωστόσο, παρότι προσκόμισε ολόκληρη την κίνηση του λογαριασμού από την οποία προκύπτει πως τροφοδοτήθηκε αποκλειστικά και μόνο με χρήματα κατατεθειμένα σε εγχώριες τράπεζες, η Εισαγγελία Διαφθοράς απάντησε αρνητικά, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Κατόπιν ο κ. Φρουζής απευθύνθηκε στο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών το οποίο δήλωσε αναρμόδιο διαβιβάζοντας το αίτημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Στη συνέχεια το αίτημα διαβιβάστηκε στην επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπόθεση Novartis: Ανασύρθηκαν από το αρχείο οι μηνύσεις Σαμαρά, Βενιζέλου, Αβραμόπουλου

Ο κ. Φρουζής ζήτησε από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να διερευνήσει τα όσα καταγγέλλει και διερωτάται πώς είναι δυνατόν η κ. Τουλουπάκη «να κρίνει εκ νέου την αίτηση που στρέφεται κατά της απορριπτικής κρίσης της».

Προσθέτει μάλιστα ότι δεν έχει λάβει μέχρι σήμερα καμία απόφαση για την αίτησή του κάτι που έχει «καταστροφικές για εμένα και την οικογένεια μου».

Tags:
Ξένη Δημητρίου, Ελένη Τουλουπάκη, τραπεζικός λογαριασμός, Άρειος Πάγος, Εισαγγελία Διαφθοράς, Novartis, Κώστας Φρουζής
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK