16:51 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι καταστάσεις με τις βαθμολογίες των υποψηφίων στις πανελλήνιες εξετάσεις θα αναρτηθούν μετά τη 1 μ.μ. σήμερα Παρασκευή σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας.

Μετά τη 1 μ.μ. αναμένεται να μάθουν τις βαθμολογίες τους οι υποψήφιοι των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, οι οποίοι συμμετείχαν στις Πανελλήνιες 2019.

Οι βαθμολογίες, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα αναρτηθούν σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας. 

Όπως διευκρίνισε χθες Πέμπτη το υπουργείο Παιδείας, οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν θα περιέχουν μόνο τον κωδικό του υποψηφίου και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία, καθώς και τις βαθμολογίες ανά εξεταζόμενο μάθημα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr χρησιμοποιώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους, τους πρώτους τέσσερις χαρακτήρες από το επώνυμό τους, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, όλα με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Επίσης, από την επόμενη Πέμπτη, 4 Ιουλίου, οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.

Η οριστική υποβολή των μηχανογραφικών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 θα πρέπει να γίνει έως τη Δευτέρα 15 Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλήνιες 2019: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις - Σε ποια πεδία προβλέπεται πτώση

Τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (εκτός από την προγραμματισμένη τους εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τρίτη 9 Ιουλίου και τη Δευτέρα 15 Ιουλίου προκειμένου να συνδράμουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

Το υπουργείο προτείνει στους υποψηφίους να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Σχετικά:

Πανελλήνιες 2019: Την Παρασκευή ανακοινώνονται οι βαθμολογίες
Πανελλήνιες 2019: Διαθέσιμο για τους υποψήφιους το φετινό μηχανογραφικό
Πανελλήνιες 2019: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις - Σε ποια πεδία προβλέπεται πτώση
Tags:
υποψήφιοι, μαθητές, ΕΠΑΛ, Λύκειο, βαθμολογίες, Υπουργείο Παιδείας, Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019, Πανελλήνιες 2019, Πανελλαδικές, Πανελλήνιες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK