ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Μητέρα τεσσάρων παιδιών, τα δύο μάλιστα σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη, κατάφερε να πετύχει το όνειρο της νεανικής της ηλικίας και να επιτύχει υψηλή βαθμολογία στις Πανελλήνιες, γεγονός που την οδηγεί στο Πανεπιστήμιο.

Σε όποια σχολή επιλέξει θα μπορέσει, όπως όλα δείχνουν, να φοιτήσει η Σωτηρία Τσίτσαρη Τριανταφύλλου, μητέρα τεσσάρων παιδιών από την Κοζάνη, που συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία και συγκεκριμένα 19.125 μόρια στις Πανελλήνιες 2019.

Η 44χρονη αποφάσισε να επιστρέψει στα θρανία και να φοιτήσει στο 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης διεκδικώντας το νεανικό της όνειρο. Μάλιστα, δύο από τα παιδιά της σπουδάζουν στο ΑΠΘ, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τα στατιστικά των Πανελληνίων 2019: Οι υψηλότερες και χαμηλότερες βαθμολογίες

Την επιτυχία της γυναίκας έκανε γνωστή μέσω Facebook ο γιος της που μεταξύ άλλων σημειώνει στην ανάρτησή του ότι «άγνωστο το από που αντλεί αυτή τη ψυχική δύναμη, αλλά το θεωρώ τεράστιο ότι κατάφερε να μας δώσει κάποιες αρχές και αξίες, να είναι συνεχώς δίπλα σε εμάς και στον πατέρα μας και σήμερα μετά από επίμονο διάβασμα έβαλε τα γυαλιά σε όλους και το αποτέλεσμα ήταν 19.125 μόρια».

Tags:
βαθμολογίες, Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019, Πανελλαδικές, Πανελλήνιες 2019, Πανελλήνιες, Κοζάνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK