00:22 14 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Εθνικές εκλογές 2019 (271)
0 10
Βρείτε μας

Να ενημερωθούν για το εκλογικό κέντρο στο οποίο ψηφίζουν συνίσταται στους ψηφοφόρους, καθώς υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με τις εκλογές του Μαΐου.

Από τις 7:00 το πρωί έως τις 7:00 το απόγευμα θα μπορούν οι εκλογείς να προσέρχονται στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Οι ψηφοφόροι μπορούν να μάθουν πού ψηφίζουν είτε μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε πού Ψηφίζεις», είτε καλώντας στο Τηλεφωνικό Κέντρο της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών και στον αριθμό 213 136 1500 από τις 9:00 έως τις 17:00.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ.

Σημειωτέον ότι σε αυτές τις εκλογές, τα εκλογικά κέντρα θα είναι λιγότερα από εκείνα των αυτοδιοικητικών και ευρωεκλογών του Μαΐου, επομένως και είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές και οι ψηφοφόροι να ψηφίζουν σε διαφορετικό εκλογικό τμήμα από εκείνο στις προηγούμενες εκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγές στα εκλογικά κέντρα: Μικρότερος αριθμός, σε διαφορετικά τμήματα η ψηφοφορία της Κυριακής

Για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, οι ψηφοφόροι πρέπει να έχουν αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια οδήγησης ή ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων που έχουν εκδοθεί από τις αρμόδιες ελληνικές Αρχές. Στρατιωτικοί και υπηρετούντες στα σώματα ασφαλείας χρησιμοποιούν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΔΩ.

Θέμα:
Εθνικές εκλογές 2019 (271)

Σχετικά:

Εκλογές 2019: Ποια κόμματα κατεβαίνουν στη «μάχη» της κάλπης
Εκλογές 2019: Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό
Εκλογές 2019: Όσα πρέπει να ξέρουν οι ετεροδημότες για την κάλπη της Κυριακής
Εκλογές 2019: Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για αυτοδυναμία και σύνθεση Βουλής
Εκλογές 2019: Δωρεάν τα διόδια για όλα τα οχήματα
Tags:
νέα, ειδήσεις, πώς ψηφίζω, πόσους σταυρούς βάζουμε, exit poll, αποτελέσματα εκλογών, εθνικές εκλογές 2019, βουλευτικές εκλογές 2019, που ψηφίζω, εκλογές 2019, εκλογές
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK