05:18 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Έρχεται νέα θερμή «εισβολή», φέρνοντας θερμοκρασίες έως και 43 βαθμούς Κελσίου. Πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές τις επόμενες ημέρες.

Μετεκλογικός... καύσωνας θα κάνει την εμφάνισή του στη χώρα, με θερμοκρασίες που θα μπορούσαν να ξεπεράσουν και τους 42 βαθμούς Κελσίου. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών meteo.gr, θερμές αέριες μάζες από την Αφρική θα επεκταθούν στη χώρα μας από σήμερα έως και την Τετάρτη

Οι μέγιστες θερμοκρασίες έως και την Τρίτη θα φτάσουν και τοπικά θα ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Θερμότερη ημέρα εκτιμάται ότι θα είναι η Τετάρτη, οπότε οι μέγιστες θερμοκρασίες στη Θεσσαλία ενδέχεται τοπικά να ξεπεράσουν τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά το θερμό τριήμερο που θα ακολουθήσει:

  • Τη Δευτέρα, η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει του 40 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά. Στη Θεσσαλία δεν αποκλείεται ο υδράργυρος να δείξει 42 βαθμούς Κελσίου.
  • Την Τρίτη, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 39 βαθμούς Κελσίου έως του 41 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά και έως 37 βαθμούς Κελσίου στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. 
  • Την Τετάρτη, το θερμόμετρο θα δείξει 40 βαθμούς Κεσλίου με 42 βαθμούς Κελσίου και ενδεχομένως η θερμοκρασία θα αγγίξει τοπικά τους 43 βαθμούς Κελσίου στην Κεντρική Ελλάδα. Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στην Κρήτη, η θερμοκρασία θα φτάσει έως 37 βαθμούς Κελσίου

Την Πέμπτη, εν τω μεταξύ, η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σημαντική πτώση

Tags:
καιρός, θερμοκρασία, ζέστη, καύσωνας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK