21:49 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2019
Γιάννης Ταφύλλης

Την παραίτησή του υπέβαλε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας

© Φωτογραφία : George Vitsaras / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την παραίτησή του υπέβαλε το πρωί στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης.

Επιστολή παραίτησης απέστειλε το πρωί της Τετάρτης στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης.

Βάσει πληροφοριών του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Ταφύλλης αναφέρει στην επιστολή ότι θέτει στη διάθεση του υπουργού την παραίτησή του, για να διευκολύνει το έργο του.

Παράλληλα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, σημειώνει ότι αναμένει στο γραφείο του τον νέο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας για να τον ενημερώσει.

Ο κ. Ταφύλλης θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του κ. Χρυσοχοΐδη, εφόσον ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη κρίνει ότι μπορεί να προσφέρει στο κοινό καλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσοχοΐδης: Ζήτησα και έλαβα την παραίτηση της ηγεσίας της ΕΛΑΣ

Ο κ. Ταφύλλης τοποθετήθηκε στη θέση του γ.γ. Πολιτικής Προστασίας μετά την τραγωδία στο Μάτι, με σκοπό την ανασύσταση της υπηρεσίας. Ωστόσο το σχετικό σχέδιο νόμου το οποίο τέθηκε σε διαβούλευση, δεν ψηφίστηκε στη Βουλή καθώς η χώρα οδηγήθηκε σε εκλογές.

Νωρίτερα, ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι ζήτησε και έλαβε την παραίτηση της ηγεσίας της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τρίτης έλαβε χώρα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σύσκεψη υπό τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, χωρίς όμως τη συμμετοχή του αρχηγού και του υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σχετικά:

Χρυσοχοΐδης: Ζήτησα και έλαβα την παραίτηση της ηγεσίας της ΕΛΑΣ
Tags:
Ιωάννης Ταφύλλης, Γιάννης Ταφύλλης, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK