02:02 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Πληροφορίες ότι άγνωστοι έφτιαξαν ψεύτικο λογαριασμό της Μενδώνη στο Twitter

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Άγνωστοι έφτιαξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter με το όνομα @LinaMendoni, όπως έγινε γνωστό μετά από μήνυμα που αναρτήθηκε στον συγκεκριμένο λογαριασμό για τα γλυπτά του Παρθενώνα.

Ψεύτικο λογαριασμό της νέας υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη δημιούργησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι στο Twitter.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το protothema.gr, από fake λογαριασμό προήλθε νωρίτερα φερόμενη δήλωση της κυρίας Μενδώνη, σύμφωνα με την οποία χαρακτηριζόταν «ζωτικής σημασίας» η επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα. Η ίδια έχει ήδη ζητήσει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Το μήνυμα που δημοσιεύτηκε στον εν λόγω λογαριασμό ήταν το εξής: «Επιβεβαιώνω ότι το αίτημα της Ελλάδας για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα είναι μια ηθική απαίτηση του πολιτισμένου κόσμου. Διαβεβαιώνω ότι η νέα κυβέρνηση θεωρεί την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα ζωτικής σημασίας». (Και ήταν γραμμένο στα αγγλικά: «I confirm that the Greece's request for the reunification of the Parthenon sculptures is a moral demand of the civilized world. I assure that the new Government considers the return of the Parthenon sculptures as pivotal»).

Tags:
Twitter, λογαριασμός, Λίνα Μενδώνη, Παρθενώνας, Υπουργείο Πολιτισμού
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK