08:55 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2019
Καταστροφές από ακραία καιρικά φαινόμενα στη Νέα Πλαγιά Χαλκιδικής

Πρόεδρος Ξενοδόχων Χαλκιδικής: Αγώνας για την αποκατάσταση του ρεύματος

© Φωτογραφία : Konstantinos Tsakalidis / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Από
Φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική (55)
0 0 0
Βρείτε μας

Τη μεγάλη κινητοποίηση για την επαναφορά της ηλεκτροδότησης γνωστοποιεί στο Sputnik o πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γρηγόρης Τάσιος.

«Γίνεται μεγάλος αγώνας για την αποκατάσταση του ρεύματος στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. Την ίδια στιγμή δεν υπάρχει ούτε νερό. Στο δεύτερο πόδι και στο υπόλοιπο Χαλκιδικής όλα κινούνται ομαλά» επισημαίνει στο Sputnik o πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γρηγόρης Τάσιος, μετά τη φονική κακοκαιρία στη Χαλκδική.

«Το ρεύμα πρέπει να επιστρέψει τόσο για κοινωνικούς λόγους όσο και για την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων του τουρισμού και όχι μόνο».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στην περιοχή της Σιθωνίας αποκαθίστανται σταδιακά ενώ αναμένεται τα περισσότερα προβλήματα να έχουν λυθεί μέχρι τις βραδινές ώρες.

Αναφορικά με την περιοχή της Κασσάνδρας, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, εργάζονται πυρετωδώς σε συνεργασία με τα συνεργεία του ΑΔΜΗΕ, προκειμένου, αφού αποκατασταθούν οι ζημιές στις γραμμές υψηλής τάσης, να επανηλεκτροδοτηθεί και το Δίκτυο της μέσης και χαμηλής τάσης.

«Όλες οι ζημιές βρίσκονται στη διαδικασία καταγραφής. Ξεκίνησε ήδη η αποκατάσταση σε όλες τις δομές, η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού αλλά και των ίδιων των πολιτών είναι πολύ μεγάλη. Όλοι είμαστε σε εγρήγορση και τα πράγματα προχωρούν», προσθέτει.

Αναφορικά με τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο βράδυ τόνισε ότι «είχαμε ακραία καιρικά φαινόμενα καθώς μέσα σε μόλις δέκα λεπτά οι άνεμοι έπιασαν ακραίες ταχύτητες. Οι άνθρωποι δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους, καθώς βρίσκονταν σε εξωτερικούς χώρους».

Το βράδυ της Τετάρτης, σφοδρή κακοκαιρία έπληξε τη Χαλκιδική, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους έξι άνθρωποι, σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση.

Θέμα:
Φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική (55)
Tags:
Χαλκιδική, κακοκαιρία, κακοκαιρία Χαλκιδική
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK